” Søg hjælp hos psykolog eller psykiater”

Spørgsmål.

Hej, jeg er en mand på 23 år. Først vil jeg sige at det her er utroligt svært for mig at komme ud med, men føler ikke jeg har noget valg mere. Jeg har haft lavt selvværd længe og har truffet en lang række dårlige valg som følge heraf. For 3-4 år siden røg jeg meget hash og drak også ofte alkohol. I denne periode traf jeg det dummeste valg i mit liv, da jeg blev tiltrukket af diverse seksuelle webcam sider. På en af siderne gik jeg ofte ind og onanerede foran folk, og jeg var nogle gange så dum at vise mit ansigt imens. Tror jeg gjorde det for at udfylde den tomhed jeg havde i mit liv. Efter lidt over et år stoppede jeg med det, da jeg også stoppede med at ryge hash og fandt en kæreste, og dermed fik lidt mere indhold i mit liv. Noget tid herefter blev jeg pludselig meget paranoid, da jeg fik tanken om at nogle kunne have optaget mig dengang og lagt ud på nettet. Og da jeg havde søgt nok efter det, fandt jeg til sidst seksuelle videoer med mig på nettet, som alle frit kan gå ind at se. Det er her mit problem blev rigtig alvorligt. Jeg kan ikke komme over det, og kan ikke leve med jeg har gjort det. Jeg skammer mig, og føler mig klam, og jeg tror folk vil dømme mig og syntes jeg er pervers. Jeg kan ikke komme videre. Mine venner siger at det jo hører fortiden til, og at jeg skal komme videre. Men for mig hører det også nutiden til, da disse videoer er der nu, og vil være der FOR EVIGT. Jeg tør ikke gå ud af en dør mere, eller snakke med mennesker af frygt for at de genkender mig fra videoen. Jeg har mistet mit håb og mine drømme, og har ikke lyst til noget mere. Min kæreste gik fra mig for nogle måneder siden, da hun ikke kunne holde til det mere… Hun var den eneste der forstod mig, accepterede mig og tog mig som den jeg er. Jeg elskede hende så højt. Jeg er bange for hun har fundet en anden konstant, og kan ikke holde til tanken. Nu vil hun ikke snakke med mig mere overhovedet, fordi hun siger hun ikke kan holde til at høre om mine selvmordstanker, da det også påvirker hende. Jeg har haft selvmordstanker de sidste par måneder, da jeg ikke kan se nogen udvej fra de videoer, og er bange for jeg ender sådan. Jeg vil meget gerne have hjælp. Jeg har ikke lyst til at dø, vil bare have smerten til at gå væk Hilsen mig

Svar.

Kære Dyreal95

Du bør omgående henvende dig til din læge og vise ham dit spørgsmål til os og bede ham om at henvise dig til en psykiater eller psykolog.

Når du har gjort det kan du henvende dig til din kæreste og fortælle hende dette.

Venlig hilsen

Ulla og Ole

Ps.

Umiddelbart finder vi dig hverken pervers eller klam, men tværtimod, beslutsom og modig ved at henvende dig til os og bede om hjælp.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *