” Hold først dommedag over dig selv”

Spørgsmål.

Jeg savner min ex så ubeskriveligt højt. Han døde for et halvt år siden. Det er længe siden, vi har været et par. Han var min bedste ven, vi skrev næsten sammen hver dag om vores børn, men også bare hyggelige beskeder. Jeg har en ny kæreste nu, kan ikke tale med ham om mit store savn, han bliver gal, tror han føler jalousi og ikke kan konkurrere med en død mand. Jeg føler mig ubeskrivelig ensom i min sorg. Jeg er der for mine børn, hjælper dem med deres sorg, andre spørger mig til dem, passer på dem og drager dejlig omsorg for dem. Min kæreste taler om ham selv og hans børn, der er en masse problemer med hans ex. Jeg lytter og lytter, men har ingen, der lytter til mig. Måske er jeg også lidt flov over, at jeg kan savne min ex så meget. Jeg gik jo selv fra ham. Min kæreste og jeg har et fælles barn. Vores forhold er ikke godt, jeg har mistet sexlysten, men føler mig ofte tvunget til at gennemføre sex. Min kæreste ved jeg ofte græder under akten, men han gør sig lige færdig. Jeg vil så gerne at vi skal være lykkelige, synes ikke mine børn skal opleve endnu et brud og vores fælles blive delebarn. Kan jeg gøre noget? Tror ikke jeg kan tale med min kæreste, han hører sjældent efter og ellers får jeg sagt noget, der gør ham sur

Svar.

Så vidt vi kan se bruger du din afdøde eksmand, din nuværende mand, jeres fællesbarn, hans børn og dine børn, din seksuelle uærlighed til, at undgå at holde dommedag over dig selv og din manglende vilje til at gøre op med hvordan du har levet og vil leve dit liv.

Af personlig erfaring ved vi begge at det kan være en vanskelig sag og vi har begge haft brug for sagkyndig hjælp i vores dommedag over os selv.

Vi kan anbefale dig at se at se på Jung instituttets hjemmeside og se på linket DSAP hvor du kan kontakte psykologer og vise dem din mail til os og vores svar.

Venlig hilsen

Ulla og Ole

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *