Hvorfor lyver jeg hele tiden?

hej med dig/jer.
jeg har for tiden rigtig svært ved at være mig selv, og lyver hele tiden. men det er ikke meningen at det skal ske. nogle gange flyver tingene bare ud, og ligemeget hvor meget jeg prøver kan jeg ikke være mig selv.
jeg håber du/i vil hjælper mig med mit problem

hilsen den forvirret pige

***********************************************************************

Kære dig

Tusind tak for dit brev

Det du først og fremmeste skal være opmærksom på er hvornår du lyver og hvorfor – jeg tænker at der må ligge noget dybere til grunde for at du vælger at lyve frem for at fortælle sandheden – måske det er grunden til at du har det svært for tiden.

Dette kan sagtens være en forsvars mekanisme der dækker over noget andet – Hvis du har mulighed for det vil jeg råde dig til at tage en samtale evt med en terapeut da de kan hjælpe dig med at finde den dybt liggende grund til at du gør som du gør.

Du er bestemt ikke alene om at lyve – det gør mange for at passe på dem selv.

Det vigtigeste er at finde grunden til hvorfor du gør det – samtidig vil jeg gerne rose dig for at du er blevet opmærksom på at du lyver – det kræver stor selvindsigt!

Jeg håber at mine ord kan hjælpe dig

Mange hilsner Simone