Få hjælp NU!!!

Spørgsmål.

Hej, se det her har jeg aldrig gjort før. Jeg er en pige på 17 år med en del at tænke på. Jeg bor på et opholdssted faktisk. Jeg overtænker, jg overtænker rigtig meget. Hver aften når jeg er alene, så tænker jeg på alt muligt. Altså alt muligt negativt. Det er meget svært at forklare, hvad det lige præcis er jeg tænker. Tænker at min kæreste er mig utro bare fordi han ikke svare mig i 5 min hvilket er sindsygt åndsvagt af mig. Jeg tænker at han ikke gider mig, men jeg ved at han elsker mig virkelig meget. Kan også tydeligt se, og føle at han elsker mig. Tænker også at min familie ikke gider mig, altså at ingen vil have jeg er her agtig. Jeg er en del stresset for tiden. Faktisk virkelig meget, føler jeg. Er lige blevet smidt ud af skolen, pga for meget fravær. Har et misbrug jeg skal ud af. Har mine venner jeg også skal have tid til. og min kæreste selvfølgelig. Der er pligter som stresser mig. Alt stresser mig. kan heller ikke sove om natten. Min kammerat som jeg har kendt siden 0 hængte sig selv, for ca en uge siden. Det går mig også meget på, da en tidligere veninde ar givet mig skylden for hans død. Der er meget og kan ikke overskue noget overhovedet. Føler der er noget galt med mig, men ved ikke hvad det er. Kh Pigen med en del at tænke på

Svar.

Kære…

Lad os tage dit ydre liv først. I og med at din kammerat har hængt sig dit misbrug og din skolesituation er der tre grunde til at du har ret til hjælp. Henvend dig til lederen af dit bosted og din læge og vis vedkommende din mail til os og vores svar og bed om hjælp. Det kunne i første omgang bl.a. Være med en henvisning til en psykolog.

M.h.t. dit indre liv så prøv i første omgang at se dig selv som leder at en børnehave, hvor en flok negative, umulige unger dominerer alle de andre og også dig med hele tiden at udsende negative og sårende budskaber til alt og alle.

Stil ungerne op i en kø og gå i dialog med dem en ad gangen.

F.eks. sådan: Udvælg dig en unge og lad ham komme til orde: Din kæreste er dig utro! Stop ungen her og spørg om beviser på det. Hør så godt efter, hvad ungen siger og fortsæt dialogen indtil han har sagt noget som du kan efterprøve i realiteten. Hvis han ikke kommer med noget så bed ham holde kæft og gå så over til den næste. Det kunne være hende eller ham der fortæller dig, at der ikke er nogen der holder af dig! Bliv ved at snakke med ungen på samme måde , indtil du er helt færdig med det og gå så videre til den næste. Skriv eventuelt dialogerne ned. Hvis der er nogen at ungerne der trænger sig på, mens du snakker med en af dem, få stillet dem op i køen og lov dem, at de nok skal komme til, når du har kræfter og tid til det. Og glem dem ikke!

Måske kan du få en pædagog til at hjælpe dig i begyndelsen.

Men hjælp ska du have og det skal være nu!

Og du er velkommen til at skrive til os igen om hvordan det går.

Venlig hilsen

Ulla og Ole

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *