Prøv dem der også vil dig.

Spørgsmål.

Kære Psykologpostkassen! Igennem hele mit voksenliv (er 48 år) har jeg ikke kunnet finde en livsledsager, selv om guderne skal vide at jeg har prøvet. Jeg har kun haft korte forhold på 1-2 måneder. Af natur er jeg tilbageholdende og var “en sen starter” før jeg kom i gang med at date piger (efter jeg fyldte 30). Mønsteret har været, at de piger, som jeg gerne ville have, ville ikke have mig – og de piger, som gerne ville have mig, har jeg afvist! Jeg har – endda med psykologhjælp – forsøgt at ændre på nogle ting, så jeg kunne tiltrække de piger, som jeg gerne ville, men det er bare løbet ud i sandet, og jeg er altid faldet tilbage i mine gamle vaner og (negative) tankemønstre. Det er en stor sorg og frustration for mig, og jeg er oprigtigt bange for at ende som en bitter mand, når jeg kan se omkring mig, at alle mine venner har fundet én at dele livet med. På andre områder synes jeg, at jeg har et godt liv hvad angår familie, venner og arbejde. Har I et godt råd til mig ? Den frustrerede

Svar.

Kære den frusterede.

Bliv ved! Og prøv eventuelt med nogle at de piger der synes om dig.

Venlig hilsen

Ulla og Ole

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *