Sig aldrig nej til et godt tilbud

Spørgsmål.

Hej Jeg er en kvinde midt i fyrrerne. Jeg er gift med en dejlig mand på 15. år. Jeg er i tiden voldsomt udfordret af en tur min mand har planlagt med sine kolleger. Han har været afsted 1 gang før. Turene er med både mandlige og kvindelige kollegaer og til østeuropæiske storbyer. Sidste gang startede de med at drikke i lufthavnen fredag morgen, én havde arrangeret transport med stripper til hotel, ved ankomst havde min mand sørget for flere drikkevarer inden de så festede videre i poolen på hotellet. De var i byen om aftenen og der var vist tømremænd næste morgen, hvor de var på tur og så skulle der ellers festes videre lørdag og hjemad om søndagen. Den gang ringede han først hjem til mig og vores børn lørdag, efter jeg havde bedt ham om det. Han havde undladt at fortælle mig om druk fra morgenstunden og stripper, før søndagen da han kom hjem og jeg var ked af det. Han har siden hen foreslået at jeg lærte hans kollegaer bedre at kende, men det er ikke blevet til noget. Han ville til enhver tid bakke mig op om ture jeg ville på, men han ved jo også at det aldrig ville være den slags ture. Vi arbejder begge skift og dermed også week-ender. Turen gav en masse ballade mellem os. Nu er der en ny tur på banen og han og jeg skal afsted på en week-end tur inden. Jeg frygter allerede næste tur. Jeg kan forstå en herre-tur med venner, men har det rigtig svært ved at han vil afsted på en druk-ferie med kollegaer. Han siger det er helt normalt, men det føler jeg ikke at det er. Den week-end tur vi skal på, ham og mig, føler jeg er en slags konkurrence med den anden tur. Jeg føler at jeg skal bevise at jeg er ligeså underholdende som alle hans kollegaer og den kamp er jo tabt på forhånd. Jeg ville ønske jeg kunne glæde mig på hans vegne, men jeg har det rigtig dårligt over at han har behov for sådan en tur og kan slet ikke forstå det. Han har sagt at siger nej hvis det er et problem for mig, men at han gerne vil afsted. Selvfølgelig kan jeg ikke sige nej og bliver lidt ked af at det skal være min beslutning. Det skal nævnes at jeg har arbejdet med jalousi og er kommet ud af det. Mit eget selvværd er helt i bund i tiden og jeg tror det har noget at sige også. Jeg går nu i flere måneder og frygter den weekend, hvor jeg kommer til at gå og hade tanken om at han er afsted og drikker og fester med kollegaer. Hvordan kommer jeg over det? Og hvordan kommer jeg over følelsen af at jeg er i konkurrence med hans kollegaer.

med venlig hilsen Karen

Svar.

Kære Karen.

Ulla og jeg er enige om at vi begge i en lignende situation som du står i ville have de samme følelser som du har og at vi begge ville tage imod den andens tilbud om at aflyse, Til gengæld ville vi så overraske den anden med en forlængelse af den allerede aftalte weekend, og vel at mærke en dyr forlængelse!

Venlig hilsen

Ulla og Ole

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *