Lad ham være

Spørgsmål.

hej jeg er gift med en skøn mand,på 29 der tidliger har haft en depression han lover og lover men desværre ikke er så god til at holde hvad man lover og det virker til han godt gider men ikke lige kan finde rytmen og han føler han glemmer mange ting når vi snakker osv. jeg tror at det er fordi han har det meget svært med sine egne følelser, svært ved at føle dem og svært ved at ligge føelser i noget det er som om han ikke invistre sine føelser, når jeg glæder mig i 3 uger til vi skal på date kan det for ham ske han siger når er det i dag? og ikke fordi han ikke vil men det er som om han ikke evner at sætte følser i ting og derfor også får svært ved at huske ting. er der noget jeg kan gøre for at hjælpe ham og hvordan kan han få gang i at prøve det af, hvordan kan han lære at turre invistere i de ting vi skal eller han gerne vil det skal sige det gælder alle aspekter i livet om det er ting som en date eller om det er hobbyes og nye ting på arbejde at han ikke får invistret i det og ikke kommer igang med noget med mindre man skubber ret meget og så bliver jeg i tvivl om det nu var hans eller mit ønske og sådan skal det jo ikke være 😉 hvordan kan jeg støtte ham selv i at turre springe ud i ting og turre invistre føleser i det mvh sns

Svar.

Kære SNS.

Først til lykke med at du har en skøn mand. Det er der mange der vil misunde dig. så vores første og bedste råd til dig er: 1. Bliv ved med at holde af, 2. Bliv ved med at holde ved og 3. Bliv ved med at holde ud.

Og så kommer vi til det næste råd: Indse én gang for alle at din mand er som han er og hold op med – Nu! – at bebrejde ham dette eller at `hjælpe´ ham uopfordret.

Lad tiden arbejde og `Lad ham selv´. Glæd dig med ham, når han er i gang med noget og vær tålmodig og udholdende, når han ikke gør det! Men som sagt: Hold af, hold ved og HOLD UD!

Venlig hilsen

Ulla og Ole

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *