Kærlighed

 

 

Spørgsmål.

 

Hej.

Jeg skriver til dig da jeg har en veninde som jeg har lidt problemer med, hun hedder Maria bonde funch aagesen som kommer fra et bosted i Nykøbing Sjælland (Stårup).

Mig og Maria har lidt problemer med at kunne finde balancen fra fred til vi på ingen tid kommer i skænderier og diskotioner og de er meget kraftige tit til tider!

Vi har nu valgt at sige stop for nu bliver disse dage for meget og vi vil ikke miste hinanden for vi elsker hinanden meget højt som de bedste venner forever.

Vi har som ønske om noget ubestemt tid om at finde sammen som kærester og samtidigt beholde dette bedstevenneskab som vi kæmper for at holde på lige fod, vi har dette problem at vi ikke kan finde sammen da Marias mor (Hanne Aagesen) ikke vil tilgive mig Tobias for nogle gamle historier som ikke har været muligt at kunne trænge indtil hende på for at kunne få snakket ud på en stille og roligt måde, derfor ville vi mig og Maria rigtigt gerne kunne komme ud og snakke ud omkring disse problemer som vi slås med for tiden.

Vi håber på din hjælp for ellers går disse problemer os sygisk og fysisk ned samt folk omkring os kan mærke det på alle måder, derfor er det vigtigt at vi kan få snakket ud og få noget hjælp udefra! Også mest byggende på at Maria har borderline og hvis disse problemer ikke stoppes nu eller får snakket ud får det tit Maria til at ville nogle dumme ting som tit har kostet lange baner af indlæggelser, det er ikke nogen hemmelighed at jeg er meget bekymret for Maria, og hendes borderline vil ikke sætte nogle som helst former for stop klods til at finde sammen eller til at være tilstede for Maria med andre ord jeg elsker hende ligemeget om hun har borderline eller ej.

Vi vil meget gerne hvis muligt kunne komme en dag og få snakket problemerne ud, Maria bor på et bosted hvor hvis aftaler skal de være meget indirekte på hvornår, og hvad tid det kan lade sig gøre.

Mvh Tobias vilsgaard jørgensen og Maria Bonde Funch Aagesen.

 

Svar.

 

Kære Tobias og Maria

 

Vi er sikre på, at I har ret i at I har brug for støtte i jeres kamp for at bevare og udvikle kontakten til hinanden.

Desværre kan vi ikke hjælpe jer med personlig støtte, da vi kun prøver at

 rådgive og vejlede pr. mail.

 

Men kunne I ikke henvende jer til ledelsen på Marias bosted om hjælp til at bevare og udvikle jeres kontakt?

 

 I kunne måske også bede om et møde med den psykiater, der har stillet Marias diagnose og bede om hjælp?

 

Prøv disse ting og skriv til os igen om resultatet. Og hvis der er noget vi så kan hjælpe med, gør vi det gerne. Men som sagt, kun pr. mail.

 

Vi ved, at det kræver både mod og offervilje at bevare og udvikle kærlighed.

 

De venligste hilsner

 

Ulla og Ole   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *