Tal først med lærere og pædagoger.

 

Spørgsmål.

Hej jeg har en pige på 6 år. Hun bekymrer mig med en ting.hun har en gang i børnehaven ude på legepladsen prøvet at lege med hendes afførring. Sådan som om det skulle ligne mad. Hun lavede afførring i en spand og legede med det. Og vi snakkede med hende om det og hun vidste godt det var forkært men hun gjorde det alligevel. Og nu går hun i o. Klasse og hun har gjort næsten det samme .men denne gang hvor hun sad indenfor men med legetøjs køkken redskaber, hvor hun igen lavede afførring i dem og legede med det. Vil bare hører er det normalt at et barn på 6 år.gør det.

Svar.

Kære Rola.

Der må være nogle mere eller mindre bevidste og/eller ubevidste grunde til at jeres barn leger med sin afføring og vi råder jer til hurtigst muligt at finde dem og hjælpe hende til at forstå, at hun må holde op, fordi det vil bringe hende i alvorlige vanskeligheder med sine omgivelser.

Tal med hendes pædagoger og lærere og få eventuelt hjælp af en børnepsykolog.

Venlig hilsen

Ulla og Ole

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *