Ikke uden dommerkendelse!

Spørgsmål.

Kære Psykologpostkassen. Det er virkelig svært det her. Jeg er ikke en pige som beder andre om hjælp – men jeg er ødelagt og knust. Jeg skriver til jer, fordi jeg har brug for hjælp. Jeg har været sammen med en fyr(Kasper) i 8 måneder. Han er 24 og jeg er 18. Det har som så ikke været et problem med vores alder. Kasper er en fyr som godt hurtigt kan blive jaloux. Han har ikke kunne tåle jeg snakkede med mine “drengevenner”. I maj måned skulle jeg låne hans computer, jeg skulle ind på min facebook – den var så logget ind på hans, og så nysgerrig som jeg er, kan jeg ikke lade være med at kigge (jeg ved godt det er forkert!!!), men jeg læser så, at han skriver med en pige. De har været ude og spise, og set hinanden 2 gange. Det gør ondt på mig, og jeg konfronterer ham med det. Og han bliver rigtig ked af det, og får fortalt mig, at han havde gjort det for at såre mig, da han følte jeg havde såret ham med nogle af mine drengevenner. Jeg har haft så svært ved at accepterer det, og lige siden har jeg haft svært ved at stole på ham når han tog i byen osv, og det har ødelagt vores forhold. Det er stoppet for 14 dage siden. Jeg er ødelagt, jeg spiser ikke mad mere. Jeg går på gymnasiet til hver dag og arbejder på et hotel, men jeg har byttet alle mine vagter væk, jeg overvejer at droppe ud af gymnasiet. Jeg har snakket med mine forældre om det med Kasper, men jeg føler ikke nogle forstår mig. Jeg elsker virkelig Kasper, men vi kan ikke mere. Jeg er ødelagt, jeg er knust jeg er alt, jeg får marreridt om natten, jeg tuder hver evig eneste dag.. Kan I hjælpe mig, inden jeg kommer til at gøre flere ting jeg fortryder… Hilsen en pige, med så lavt selvværd..

Svar.

Kære Emma.

Op på hesten igen! Skriv til din ven, at du tænker over sagen og at du kontakter ham om et halvt år – og at du ikke på nogen måde ønsker kontakt før.

Og – her bliver vi pædagogiske! Gå aldrig ind i en andens privatsfære uden tilladelse. Gør det ikke igen! (med mindre du bliver optaget i politiets eller hærens efterretningstjeneste og har fået en dommerkendelse.)

Venlig hilsen

Ulla og Ole

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *