Er jeg homoseksuel?

Spørgsmål.

Hej. Jeg har brug for hjælp. Min tanker sidder fast og køre i cirkler hele tiden. Det er om min seksualitet. Jeg har prøvet diverse metoder for at finde ude af, om jeg er til mænd eller kvinder, men intet har lykkedes endnu.. Jeg har altid været tiltrukket af kvinder, altid være inde på sider, hvor kvinder har været haft meget lidt tøj på. Ingenting ved mænd finder jeg tiltrukkende, men alligevel tænker jeg om jeg er homo-seksuel. Det æder min op indefra, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Hvad er der galt med mig? 🙁

Svar.

Kære Peter.

Der er absolut intet galt med dig!

Og vores råd til dig er, at holde kursen og begynde at undersøge sagen nærmere ved at kontakte levende kvinder og ikke kvinder på skærmen.

Venlig hilsen

Ulla og Ole

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *