Sæt tæring efter næring

Spørgsmål.

Hej, jeg har et problem eller jeg er fyldt med problemer, jeg har en depression, det tror jeg i hvertfald, jeg er ikke sikker, men jeg er sikker på at der er et eller andet galt med mig, men jeg føler ikke at der er nogen der kan hjælpe, jeg får en smule antidepressiv men jeg har næsten lige fået af vide af en privat psykiater at det er så lille en mængde at det ikke virker, jeg har næsten lige været til en udrednings samtale på psyk, de kan ikke hjælpe mig da de mener at det er en livskrise, det giver jeg dem ikke ret i, jeg aner ikke hvad jeg skal gøre nu, med mig selv, da jeg prøvede at blive henvist overvejede jeg selvmord bare for at enten at forsvinde eller få noget hjælp, jeg er ved at være træt af at have det så skidt, min BMI er på 45,91 så det hjælper jo heller ikke mig at jeg er så stor, og jeg bliver kun større, jeg har ikke lyst til at tage en uddannelse, jeg har ikke lyst til at få mig et arbejde, hvorfor det aner jeg ikke, men på samme tid vil jeg gerne være superwoman, jeg vil gerne være god til alt, jeg vil gerne have en masse energi til alle de ting som folk siger jeg skal, f.eks. dyrke motion og være social, jeg aner ikke hvad jeg skal nu, hvis jeg ikke har noget at gå efter angående min psyke så vil kommunen jo bare have mig i uddannelse og det vil jeg ikke, jeg er allerede droppet ud af 2 uddannelser, fordi jeg ikke kunne klare det med min psyke. M.v.h den fortabte 🙁

Svar.

Kære Camilla.

Efter vores vurdering er du på vildspor i din søgen efter `hvad der er i vejen med dig.´Og det mener vi fordi du er havnet i sådan noget som at det kan være en depression eller din psyke der skulle være årsager til den personlige krise du befinder dig i. Vi er enige med i. at du er i krise og vi erogså er enige med dig i, at motion, være social osv. Ikke lige er det du har brug for nu.

Det du har brug for er, selv – og vi mener selv alene – at sørge for at finde et arbejde (i første omgang bare et du kan klare) der kan skaffe dig mad, tøj, husleje, osv. (0g her skal du sætte tæring efter næring) og hvor du kan få tid og ro til at finde ud af, hvad du vil med dit liv. Til dette sidste ville en psykolog være en god hjælp. Og hvor det altså ikke drejer sig om hvad der er i vejen med dig, men om støtte til at du selv finder ud af det. Spørg evt. Din læge om han vil give dig en henvisning og vis ham evt.

Din mail til os og vores svar.

Lad os høre, hvad der sker.

Venlig hilsen

Ulla og Ole.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *