Lyt til patienten

Spørgsmål.

Hej Jeg skriver fordi jeg er gået ned med stress /mild depression. Årsagen er økonomi og arbejds relateret. efter en endt uddannelse juli sidste år er det ikke lykkes mig at finde et job indenfor området. Derfor gik jeg på kompromis og startede med et vikariat indenfor tidligere uddannelse med mennesker. Det har jeg så snart været i et år. Et job som jeg har arbejdet indenfor i 15 år. og som jeg søgte væk fra ved at tage en bacheloruddannelse. Siden har det gået ned af bakke med 1 mdr. sygdom samt flere luftvejs infektioner. jeg har døjet med svimmelhed, hjertebanken. Manglende glæde, energi,lyst og livsmod. samt en følelse at ikke at slå til. Og en bekymring og angst for min fremtid.Min handlekraft er sat ud af spil. Pointen er at min læge vil ikke henvise mig til en psykolog Og syntes jeg skal overveje medicinsk behandling. som jeg er ambivalent overfor.

Svar.

Kære Laila.

Som vi læser din henvendelse er det en psykologisk behandling af dig og dine symptomer du primært ønsker og har vi ret, vil en sådan behandling foretaget af en kompetent psykolog have gode chancer for, at kunne hjælpe dig. Har vi altså ret i vores formodning bør du stå fast i dit ønske om at din – eller en anden – læge henviser dig til en psykolog. Vi hjælper gerne med at finde en psykolog.

Tal med din læge igen og vis ham både din mail til os og vores svar.

Du er velkommen til at kontakte os igen.

Venlig hilsen

Ulla og Ole

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *