At afslutte et forhold endeligt

Spørgsmål.

Hej Jeg vidste ikke om emnet gik under kriser eller parforhold. Sagen er den at jeg og min søns far gik fra hinanden for godt 6 år siden. Afslutningen blev dramatisk, da jeg ønskede at arbejde videre med forholdet, men da han ik ønskede det kunne jeg ikke se hvordan det skulle fungere. Udover det finder jeg hurtigt ud af at han rent faktisk har snakket med min daværende bedste veninde om hvordan de skulle finde sammen, imens vi stadig boede under samme tag. Min verden braste sammen. Det er nu ca 6 år siden. Jeg er selv i et forhold og har et dejligt hjem. Problemet for mig er at jeg bliver utrolig hårdt ramt hver gang der sker noget i min eks liv, min daværende veninde og ham skal giftes til nytår og han forguder hende åbenlyst på youtube og Fb. Div opslag og videoer. Jeg opsøger ikke disse opslag selv! Men da vi har en fælles søn som ser og høre disse ting fortæller han om det, hvilket han jo selvfølgelig skal have lov til og jeg kunne ikke drømme om at bede ham lade være. Jeg forstår bare ikke hvorfor jeg efter så mange år og på trods af at jeg selv er i et forhold, stadig bliver så ked af det og frustreret over disse ting. Jeg har ikke noget skjult ønske om at være sammen med min eks! Hvordan kan jeg slippe fortiden og de her følelser? De bedste hilsner fra mig

Svar.

Kære…

For os at se, er hovedgrunden til din situation, at du aldrig har tilladt dig selv at give din eks. din tidligere `veninde´ den kæmpemæssige røvfuld de så inderligt har fortjent ved deres ækle for ikke at sige slimede forræderi de i sin tid udsatte dig for! Før du får gjort det, på den ene eller den anden måde, bliver du ved med at have det som du har det.

Hvad angår din søns meddelelser til dig, så benyt lejligheden – din søns fars giftermål – til at fortælle ham om, hvad der skete da hans far og hans brud i sin tid svigtede dig og ham.

Samtidig med du gør det, så fortæl ham at han ikke svigter dig ved at holde af sin far og sin fars kone, men at du frabeder dig, at han i fremtiden holder dig underrettet om hans fars liv og levned.

Venlig hilsen

Ulla og Ole

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *