Mig og mit drømmejeg

Spørgsmål.

Gentagelse var det jeg vågnede med, Havde som om drømmen var på repeat -det samme (slet ikke det samme, men koncept) udfoldede sig påny hver gang ? Eller måske tilbagevendende drøm (tror jeg har drømt den/lignende drøm mange gange? Først gemmer jeg mig, husker ikke detaljerne, men samme game som følgende: Stikkerker af / undslipper og finder Pia, venindes lille datter trygt sovende i en seng, der står i et hus på den anden side af gaden – der er også fare / samme gemmeleg igang derovre …. jeg gemmer mig bag et cafebord (altså stolpen) og er altså slet ikke gemt (bemærker selv i drømmen at det ikke var et særligt sikkert skjulested. Venindes datter er pludselig min datter (som er 16) og hun er vågnet. Der er den bror, hun sov i samme rum som, også – der kommer flere ukendte ind og skyder – alle der skyder står i bestemt vinkel og jeg sidder egentligt i skudlinien, men bliver ikke opdaget. Min datter kommer og har pistolen. Hun kan skyde de to tilbageværende (det er forventet at hun gør, de foregående har skudt alt. Jeg håber inderligt hun overlever. Hun skyder den ene (den onde) og lader den anden slippe og de klapper/aer hinanden og går sammen ud til stien. Senere samme drøm – starter forfra jeg er i nyt moderne hus (ligger på mormors grund) ham der er efter mig kommer i lastbil – og kører gennem huset, men jeg har regnet ud hvordan væggene vil falde og har stillet mig der, hvor et hulrum vil være og kan undslippe ud af bryggers/havedør – til hans store frustration – han prøver at fange mig ud gennem vinduet, men kan ikke åbne sin dør fordi han jo holder INDE i huset … jeg ved, jeg har få sekunder til at løbe over vejen og gemme mig i indkørsel ved genbo og når det inden han får bakket ud af “ruinen” og drejer om hjørnet – jeg vågner, og er stadig bange og må lige skrive dette ned for at finde ro igen. Håber du kan hjælpe mig fortolke, keg kan mærke drømmen er vigtig !

Svar.

Kære…

Et gennemgående træk i drømmende er drømmejegets tendens til at skjule sig, eller flygte ved enhver udfordring – prøv at se lidt på, om det også er noget du gør mere eller mindre automatisk i din vågne hverdag, og overvej, hvis det er tilfældet, om du ønsker at forandre dette og evt. hvordan. Det kunne være at du selv har brug for at bruge pistolen I OVERFØRT BETYDNING en gang imellem!

Videre er vi ikke i stand til at rådgive dig via drømmene, men du kan måske nok få noget ud af at se lidt nærmere på dine relationer til de kendte personer du møder i drømmene.

 

Venlig hilsen

Ulla og Ole

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *