Medicin og psykoterapi

Spørgsmål.

Hej Psykologkassen… Jeg er en pige på 25, som har lidt af angst og depression siden jeg var 17. Jeg har i al den tid taget antidepressiv piller. Først mirtazapin også skifTed’e jeg til sertralin 100 mg. Det har gået ok det meste af tiden. Jeg kunne have en normal hverdag. Self. Har jeg haft op og nedture, Men det det gik. For Ca. 3 MDR siden aftalte jeg med min læge om at nedtrappe fra 100 mg til 50 mg. Hvilket også gik fint, det første stykke tid. Efter 2 mdr kunne jeg mærke træthed rystende og hjertebanken. Jeg tænkte at det ville gå over af sig selv. Men for 3 uger siden fik jeg et stort Angstanfald midt i Lufthavnen i Tyrkiet på vej til ferie. Og lige siden har jeg haft uro i kroppen, osteklokke fornemmelse, og er meget trist. Jeg kan ikke falde i søvn og tænker hele tiden. Jeg har ondt i alle mine muskler og slæber mig rundt. Jeg kan knap nok komme ud af sengen. Jeg kan ikke overskue noget som helst. Jeg har ingen kræfter. Det er længe siden jeg har haft det sådan. Føler jeg er som en robot. Har ikke været i bad i en uge. Jeg magter intet. Mit største problem er at ikke kunne samle kræfter. Jeg begyndte dog på 100 mg sertralin igen PGA. Angstanfald i lufthavnen. Har nu tager 100 mg i 2,5 uge. Og jeg har stadig ikke fået taget mig sammen til at kontakte min læge. Jeg tænker meget og er angst for at det ikke bliver godt igen. Jeg er bange for fremtiden og er desperat efter at de 100 mg hjælper hurtig så muligt. Jeg er magtesløs og ved ikke hvad jeg skal gøre. Jeg kan ikke samle kræfter. Jeg kan intet overskue. Tror du de 100 mg ville hjælpe igen ? Har også læst en del om stress. Tror også det spiller en stor rolle da jeg har et tidskrævende og energi krævende job. Mit største ønske er at få en normal hverdag uden uro i kroppen og uden denne her elendige træthed. Hvad skal gøre ?? Kan i hjælpe med et pr. Ord omkring jeres erfaringer? ? På forhånd tak.

Svar.

Kære…

Vi vil råde dig til at bede din læge om en henvisning til en psykolog med speciale i indsigtsbaseret psykoterapi og i samarbejde med vedkommende og din læge få nedtrappet og afsluttet den medicinske behandling hurtigst muligt.

Vi hjælper gerne med at finde en velkvalificeret terapeut.

Vis din læge din mail til os og vores svar.

Vi hører gerne fra dig igen.

Venlig hilsen

Ulla og Ole

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *