Lidt mere om din aktuelle situation

Spørgsmål.

Hej Jeg har får nogle måneder siden da jeg gik på efterskole en mærkelig drøm. Normalt kan ikke huske nogle drømme, der har været nogle par stykker. Og nogle af styrkerne vil jeg gerne have betydning for.. Drøm 1. Drømmen handlede om mig, min veninde L og min veninde N, også en masse bipersoner fra efterskolen. Drømmen startede ud med at jeg var på natterend alene, hvor jeg så var ved at blive opdaget af nattevagten, som hedder Emil. jeg løb fordi jeg ville jo ikke opdages hvor jeg så løber ned på min gang hvor jeg så høre nogle andre elever råbe at Emil kommer ind på vores gang, hvor jeg så støder ind i ham, men da han vender sig om var det ikke Emil, men anden mand som jeg ikke kender, manden havde en pistol og jagtede mig hvor jeg så derefter løber ind på min venindes L’s værelse hvor min anden veninde N også ligger (på L’s værelse bor der kun L og hendes roomies E derinde, i virkeligheden) hvor jeg så siger med en meget bange stemme at der går en mand rundt derude som ikke er Emil. (Efter kl. 23:00) er det kun nattevagten som er på skolen i virkeligheden) L åbner døren for at se ud, hvor vi så ser min roomie F kommer rullende på dit pennyborad fordi værelset mens min anden roomie (S) og nogle andre elever løber forbi og råber at Emil kommer, hvor jeg så råber til L at hun skal lukke døren hvor hun så gøre det, og der bliver så banket på døren og vi gemmer os under skriverbordet ved det lille indhakning der er der under, hvor manden der ikke er Emil kommer ind med blod over det hele og peger pistolen lige imod os, hvor han så siger så er legen slut Så vågner jeg så.. Det mærkelige ved drømmen var bare at Emil var nattevagt den nat i virkeligheden og i drømmen havde jeg set Emil som den rigtige ude ved gangen til lærerværelset og manden som ikke var Emil lignede Emil så meget bagfra, det samme hår, den samme måde at gå på, det samme tøj.. Og to dage efter drømmen fik vi nogle håndværker på efterskolen der skulle rense skolens tage, hvor den ene mand lignede manden fra min drøm på en prik, og havde aldrig sæt manden før.. Drøm nr. 2 Jeg har en drøm jeg har haft siden jeg var omkring 6-7 år (er nu 17) Jeg drømmer den ikke mere, har haft drømt om den 1 gang. Jeg føler det er en drøm, men samtidigt føler jeg også den er virkeligt, får en underlig følelse når jeg tænker på drømmen.. Drømmen er ikke lang, men kan huske det så tydeligt.. Jeg var på vej hjem fra skole, jeg var næsten hjemme, var ca. 2-3 blokke fra min lejlighed, hvor der så kommer en sort ladevogn med lade bagpå (de der arbejdsbiler hvor man kan sætte ting bagi) hvor der hopper en maskeret mand ud fra vognen og kreber fast i mig, jeg skriger men der kommer ikke noget lyd ud af mig, også får jeg noget for næsen som sløver mig helt vildt, og det næste jeg husker af den “drøm” var at jeg blev sat af tæt ved mit hjem, bare ved en parkeringsplads ikke langt væk fra min lejlighed. Den drøm har jeg kunne huske lige siden, og den føler bare som om det er sket, kan huske jeg skreg uden der kom noget lyd ud af mig, men alligevel husker jeg ikke nogle episode hvor jeg kan huske det hele, kan huske dele af det, ligesom om det har været en drøm.. Ved ikke hvad de drømme betyder Det er bare to drømme som er mærkelige, og som jeg gerne vil have en forklaring på hvis man kan det.. Mvh den med nogle mærkelige drømme

Svar.

Kære Michb.

Vi kan se at du er den samme som vi har skrevet til under navnet M.?

For bedre at kunne forholde os til dine to drømme vil vi bede fortælle lidt om din nuværende og aktuelle livssituation, herunder om du er i nogen form for psykologisk eller psykiatrisk terapi eller behandling.

De venligste hilsner

Ulla og Ole

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *