Giv plads for TIDEN

Spørgsmål.

Hej, Jeg er sammen med min kæreste på 2. år, og vi har det skønt. Vi er for nyligt flyttet sammen, og det er dejligt endelig at være sammen hver dag efter at have haft et langdistanceforhold i 1 1/2 år. Dog har min kæreste fra starten haft problemer med min påklædning. Han bryder sig ikke om jeg går i mine løbebukser og shorts. Shortsene mener han er for korte – dog er jeg i den tro at det blot er helt almindelige shorts, som jeg ser mange på gaden gå med, og løbebukserne for stramme. Derudover har jeg adskillelige toppe, som han mener er for nedringede eller viser for meget hud – igen synes jeg det er helt normale toppe.. Ligeledes har jeg et par af de vide bukser, som er meget moderne for tiden. Dem skulle man tro han kunne acceptere, men de falder over min numse, således han ikke kan godkende dem – dog tager jeg dem på alligevel.. Han siger, at det er fordi han ikke føler, at han har mig for sig selv, og føler at ved at ‘vise’ mig i dette tøj for andre, føler han, at det ikke noget specielt at se mig i det eller i mindre for den sags skyld. Jeg svarer hver gang, at han ikke ejer mig, og at jeg selv nok skal bestemme hvilket tøj jeg går klædt i. Jeg føler også at hvis jeg går med til ikke at klæde mig i et bestemt par shorts, hvad bliver det næste så.. Jeg kan mærke at jeg tænker over det hver gang jeg skal købe nyt tøj – jeg køber ikke det jeg egentlig synes er pænest, for jeg ved hvilket skænderi det bliver når jeg kommer hjem og viser det. Det er et problem, som går os begge utrolig meget på, og som gør min kæreste utrolig ked af det. Jeg prøver at lytte til ham hver gang vi snakker om det, og jeg føler også han lytter til mig. Men vi kommer ingen steder med problemet, og vi ved snart ikke hvad vi kan gøre. For jeg vil ikke lade ham bestemme over mig på den måde, og han kan ikke acceptere min påklædning. Vi skændes om det næsten hver gang inden en bytur, og vi er begge meget trætte af det nu. Hvad kan vi gøre?? Vh Anne

Svar.

Ja, kære Anne, du vil nok i første omgang synes at vores råd ikke er noget råd, men her får du det altså:

Ingen af jer skal gøre noget ved problemet! Lad løsningen komme hen ad vejen.

De gamle havde en meget stor Gudinde – Tidens Gudinde. Lad hende få plads og føring, og hold af, hold ved og hold ud, mens hun får lov at arbejde.

Venlig hilsen

Ulla og Ole

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *