mand/kvinde-dreng/pige-bror/søster

Spørgsmål.

Hej.

Jeg er en ung kvinde i 20erne. Jeg har i nogle år haft nogle psykiske problemer. Jeg har i en lang periode følt mig godt tilpas og været glad. Men den er gal igen. Jeg er meget stresset og har meget svingende følelsesliv. Jeg er også megetmeget frustreret over mine ubehagelige drømme. Jeg søger jeres hjælp, For at prøve og hjælpe mig selv med at forstå den ene drøm, så jeg ikke skal gå og føle mig så ubehageligt tilpas hele tiden.” Jeg har i nogle nætter drømt om at jeg bliver bedt om at holde om min lillebrors “private-drengedel”. Jeg Kan ikke huske hvorfor jeg bliver bedt om det. Men kan huske at jeg i drømmen, har det absolut ikke godt ved at gøre det – men jeg tør ikke sige fra. Min lillebror siger ikke noget i drømmen. I drømmen strømmer der følelser og tanker i mit hovede om at jeg er dum, forfærdelig osv. Men der er også en eller anden behagelig følelse i drømmen. Hvad betyder denne drøm?? 🙁 Jeg forstår virkelige ikke drømmen og jeg har det helt forfærdeligt at drømme lignende :'( Jeg elsker min lillebror af hele mit hjerte og kunne aldrig nogensinde fundet på at gjort ham noget som helst!!!! På forhånd tusind tak for svar.

Vh den stressede

Svar.

Først og fremmest giver din drøm dig en vink med en vognstang om at opfatte din bror som en dreng/ mand som er væsentlig forskellig fra dig som pige/ kvinde.

At du ser din lillebror som en dreng/mand betyder naturligvis også at der kan vækkes seksuelle følelser i dig overfor ham og omvendt.

Den slags følelser som han vækker i dig skal af dig leves ud i kærlighedsforhold til andre drenge/ mænd end ham, medens den slags følelser ”kan bruges” til at respektere din lillebror som et maskulint væsen, fra dig og andre kvindelige væsener og som du skal gøre dig umage for at forstå, for du kan medvirke til at udvikle et sundt og bekræftende bror-søster forhold.

Venlig hilsen

Ulla og Ole

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *