Kærestesorg og psykologhjælp.

Spørgsmål.

Hej psykologpostkassen. Jeg er en 21 årig pige som er i en personlig krise, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Igennem mit liv har jeg gennemlevet en del tragedier og egentlig håndteret det fint. Jeg flyttede sammen med min kæreste til en anden by, da jeg var 18 pga. Studie. Efter at han slog op for et halvt år siden har jeg været dybt deprimeret og ikke været glad for mit liv og derfor besluttede jeg mig for at flytte tilbage til min hjemby, for at se om jeg fik det bedre. I min nye lejlighed er jeg stadig meget deprimeret og har derudover fået angst som jeg ikke vil medicineres for. Jeg har det kun godt når jeg er hjemme hos min familie. Mit spørgsmål handler om hvad jeg skal gøre for at få det bedre. Om jeg skal sige min nye lejlighed op og flytte hjem til mine forældre i noget tid eller bare stramme ballerne sammen og blive boende? Hvis jeg lyttede til mit indre og min overvældende angst, så flyttede jeg hjem med det samme. Men, jeg er også blevet vant til at bo selv og har møbler til en komplet 2-værelses lejlighed som nu skulle presses ind på et lille værelse. Håber i kan hjælpe.

Svar.

Kære…

Du er efter vores vurdering fuldt berettiget til en henvisning fra din læge til en psykologisk behandling uden medicin.

Tal med din læge om situation og vis ham også din mail til os og vores svar.

Du er velkommen til at kontakte os igen,

Venlig hilsen

Ulla og Ole

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *