Børn har sexlege!

Spørgsmål.

Hej . Jeg er midt i en deprission pga et langt sygdomsforløb, et alkohol misbrug som smertedækkende, jeg tåler ikke alkohol overhovedet mere og gennemgår en omgribende forandring til det værre. Jeg tror alt er min skyld og at jeg selv er skør, sexforbryder eller anden forbryder til det værre. Som barn legede jeg numselege med venner og bekendte, men der en episode som kommer igen og som jeg er meget flov over og har skyldfølelse for. Jeg var ca 10 år og legede med en bekendt også dreng, vi legede så nøgne og lå ovenpå hinanden uden indtrængning eller andet! Det var med bolle-bevægelser vi flyttede rundt og prøvede det af. Men jeg var 6 år ældre og det er det der gør mig trist her som voksen. Har jeg gjort noget forkert?? For skammer mig meget. Jeg er ikke pædofil med 110 % sikkerhed, jeg synes det er det værste man kan være og det ligger ikke til mig. Jeg har fortalt mine forældre om dette og de siger jeg ikke skal tænke sådan over det. Men jeg er nok en type som tænker en del desværre. Mvh den forvirrede dreng med mange tanker i hovedet.

Svar.

Kære…

Umiddelbart kan vi ikke se noget galt i den leg du beskriver. Sådanne lege er almindelige og naturlige blandt børn – både med samme og forskelligt køn.

Hvis der ikke er nogle detaljer – tvang eller helt specielle ting I har foretaget jer og som du i så fald er velkommen til at fortælle os om – har dine forældre fuldstændig ret i deres holdning. Prøv eventuelt , om du ikke kan huske noget om det sjove og dejlige der skete for jer og glæd dig så over det.

Venlig hilsen

Ulla og Ole

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *