Giver lyst til mord- ret til mord

  Spørgsmål.

hej jeg har det ik så godt med mig selv og kommer til at få mine problemmer over til minne venner. jeg syndes ik at jeg er noget vær eller at jeg passer indp jorden fordi at jeg er til piger og syndes derfor ik ta jeg passer ind på jorden og har selvmords tanker

Kære Sofie

Vi – Ole og Ulla (psykolog og psykoterapeut) tror begge på en Gud og et politisk system – demokratiet – som begge fortæller os, at alle mennesker har – lige – ret til en plads på vores jord i vores verden.

Og kære Sofie, det er ud fra denne tro vi siger til dig, at du ikke har ret i at der ikke er en plads på jorden til dig også. For det er der.

 Og som du ved, er der mange mennesker på vores jord og nogle af os er til det ene og nogen at os er til det andet. Og du er til piger og det har du ret til at være og det fratager dig ikke din ret til en plads på vores vidunderlige – men også grusomme – jord. Og det giver i hvert fald ikke dig ret til at myrde dig selv eller nogen anden.

Vi vil derfor råde dig til at anerkende din egen lyst til piger og samtidig indse, at det får nogle andre til at rynke på næsen af dig. Nogen som måske ikke ville gøre det, hvis du var til drenge.

Og vi vil også råde dig til at give dig selv både tid og tålmodighed til at vente på, hvad du ellers får lyst til i det lange liv der ligger foran dig. Du vil blive forbavset! Og mange gange glædeligt. O g igen – der vil altid være nogen der vil rynke på næsen! Og der vil altid være omkostninger ved at gøre det du har lyst til.

Ole har engang skrevet en bog med titlen: Elsk mig eller rend mig!

Og prøv at lade denne titel blive et motto i dit liv!

Skriv til os igen, hvis du ellers har noget på hjertet.

Kærlig hilsen

Ulla og Ole

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *