Hjælp jeg er forelsket i en pige på 13 år

Hej Psykologpostkassen
Jeg er en dreng på 18 der har mødt en fantastisk sød pige på 13 på en ferie. Efter vi kom til at snakke fortalte hun mig at hun elskede mig og siden da har vi holdt meget tæt kontakt. Vi har kendt hinanden i 2 måneder nu og vi er blevet meget nervøse for hvad fremtiden skal bringe. Betyder alder så meget at vi skal droppe hele vores forhold, skal vi udskyde det eller noget. Vi ved virkelig ikke hvad vi skal gøre og vil meget gerne have hjælp!
ps. vi har ikke haft noget seksuelt og er begge meget ops. på loven/reglerne

 

Kære dreng på 18 år

Tak for din mail hvor du spørger, om du må være kæreste med en pige på 13 år, når du selv er 18 år. Altså, ingen kan vel forhindre Jer i at ses og være i god kontakt. Men helt ærlig, jeg tror, at du vil få mere ud af, at være sammen med en på din egen alder, du er voksen, og hun er et barn. Den store aldersforskel, der er mellem Jer, gør at du kan blive altdominerende, og det er ikke godt for hende.

God sommer

Og de bedste hilsner

Pelle Larsson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *