Lille dreng, genbos hus og møde med Westlife! (drømme)

Spørgsmål:

Det første jeg drømte var at jeg sidder og spiser rugbrød med leverpostej og rødbede. Jeg går fra bordet hen til en lille dreng som lige har lært at gå. Jeg kravler rundt på gulvet og holder mine arme ud, så hvis han falder vil jeg gribe ham. Næste billede står jeg uden for mine forældres genbos hus, det ser ikke godt ud, jeg snakker med min far om at Kim (han er bror til en jeg har gået i klasse med) har købt det for at rive det ned og bygge et nyt, det har han gjort 2 gange før. Næste billede står jeg inde i noget der lignende et lagerrum sammen med min kæreste, og snakker om vi skal rive det ned eller bygge det op, vi snakker om at vi skal have 4 børneværelser, et fælles kontor, et sy rum til mig, og så går vi ud i et rart stort køkken, men ser lidt gammelt ud, med 3 køleskabe og et stort rum ved siden af til at spise i.
Det sidste jeg drømmer er at jeg har vundet et møde med bandet Westlife fra Irland, vi sidder og snakker, på engelsk, om da jeg var i Irland og om at flirte.

KH

Svar:

Hej KH,

Sikke nogle spændende drømme du har! Jeg beklager det meget sene svar – men vi får rigtig mange henvendelser på psykologpostkassen, og det er svært at følge med.

Den første drøm – med den lille dreng – kunne være et billede på noget du indeholder i dig selv, som du stille og roligt er ved at ”opfostre” (især hvis du ikke kender drengen). Kan du få øje på noget – et projekt, eller måske en ny side af dig selv – som er i sin ”vorden”, altså er ved at blive til i den virkelige verden eller i dig selv og i din adfærd?

Drømmen med dine forældres genbos hus, samt lagerrummet du står i sammen med din kæreste. Det virker på mig som nogle drømme der handler om, at du grundlæggende er ved at anlægge et nyt (og måske mere realistisk eller i hvert fald ændret) syn på din barndom og opvækst – at du grundlæggende er ved at finde ud af hvem du er måske.

Og så er der den sidste drøm med Westlife – måske det er noget du i virkeligheden godt kunne tænke dig, og måske du drømmer dig lidt tilbage til tiden der var – dit liv dengang – hvor du boede i Irland.

Bh Michael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *