Meget angst!

Spørgsmål:

Hej

Jeg lider af noget angst og jeg kan næsten ikke se en skygge uden at blive bange og begynde at tænke på scener hvor at der et spøgelse der rejser sig op og det driver mig til vanvid. Så jeg håber i kan hjælpe.

Mathias

Svar:

Hej Mathias,

Tak for din henvendelse til psykologpostkassen.

Ja nu har jeg jo ikke meget at arbejde med ud fra det du skriver – men oftest når der er angst tilstede sådan som du oplever det, ja så handler det om, at der er nogle ting i dig, der ”spøger” – og som du ikke får bearbejdet. Kan du tænke på noget som du har oplevet /som du går rundt med, og ikke har fået bearbejdet ordentligt? Du er velkommen til at skrive igen med yderligere informationer. Sådan som angst typisk behandles i dag – ja så er det noget med løbende at udsætte sig selv for mere og mere af det angstfremkaldende således at man vænner sig til det. Dog tænker jeg i dit tilfælde, at der er nogle ting du trænger til at få bearbejdet – har du nogensinde tænkt over hvad du drømmer om om natten? I dine drømme kan du også finde svar på hvad der rumsterer i dig.

Håber du får en nogenlunde jul.

Bedste hilsner

Michael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *