Min mor spørger hele tiden om jeg har en depression

Hej, jeg er en 18 årig pige, min mor bliver ved med at spørge mig om jeg har depression.

Jeg ved ikke hvorfor hun spørger det her, jeg føler ikke selv at jeg har depression, men jeg tror ikke hun ville spørge mig så ofte uden grund. Jeg ved ikke noget om depression, hvordan får man den diagnose?

Jeg føler mig ikke deprimeret.

Kære 18 årlige pige.
Tak for din mail, hvor du ganske kort fortæller, at din mor hele tiden spørger dig, om du er deprimeret. Du føler dig ikke selv deprimeret. Hvis du var deprimeret, ville du nemlig ikke være i tvivl.
Det er lægen, der stiller dig en diagnose om depression. Lægen vil tale med dig, og stille spørgsmål til dig, om du har grund til at være særlig ked af det og den slags og lave en lille test med dig med spørgsmål, som man skal svare på.
Det kan være, at du skal sige til din mor, at hvis hun bliver ved med at spørge dig om du er deprimeret, så bliver du snart deprimeret.
God fornøjelse med det og god jul.
Venlig hilsen
Pelle larsson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *