Kører i bus i drøm – i en forkert retning

Spørgsmål:

Min drøm starter med at jeg står i kø til nogle toiletter, som mere ligner prøverum med toilet i da “væggene” er gardiner. Jeg skal med en bus til Nyborg, er nervøs for at jeg ikke kan nå at tisse inde den kører, så jeg spørg en om hvor langt der er til Nyborg, for det kunne jo være jeg kunne holde mig. Da jeg kommer tilbage til køen til toiletterne er det ligesom om at dem der står før mig forsvinder og jeg får alle 5 toiletter for mig selv, jeg får tisset, og derefter går jeg efter bussen til Nyborg.
Da jeg kommer til Nyborg, går jeg ind til 3f for at melde ferie. Jeg står og overvejer om jeg også skal tage fri mandagen hvor jeg skal til læge, for så er jeg fri for at sige til nogen at jeg skal til læge. Imens jeg står og overvejer siger 3f damen at hun bliver nød til at ekspedere den person der sidder og venter. Mens jeg venter på at hun bliver færdig, er det som om kontoret er kommet i en bus, og den begynder at kører. Chaufføren siger over højtalerne hvor vi stopper, bl.a. paradis bakkerne på Bornholm. Jeg synes 3f damen bruger meget lang tid på den anden, men jeg føler ikke jeg kan gøre andet end at vente. Imens køre bussen, men jeg vil ikke væk fra Nyborg, for jeg er gravid. Så mens bussen kører af en masse små gader, længere og længere væk fra Nyborg, bliver jeg mere og mere frustreret over at skal venter, og overvejer om jeg skal stå af.

Svar:

Hej Rita,

Sikke en spændende drøm! Ja det er jo interessant hvad du forbinder med Nyborg; hvorfor skal du have ”tømt ud” (måske noget psykisk affald, altså negativt orienterede tanker, noget ubearbejdet du går rundt med) inden du kommer til Nyborg? Selvfølgelig kan man sige, at dette med at skulle på toilettet inden en længere rejse i sig selv giver god mening.

Du skal holde ferie… når man i drømme er på rejse er det mange gange et billede på ens livsrejse – holder du lige nu ”ferie” i dit liv, måske din livsudvikling, og altså ikke selv arbejder på at udvikle dig? Og når du gør det – ja så er der andre der bestemmer hvor du skal hen – pludselig fører bussen dig til Bornholm. Men du er ikke så forhippet på at stå af – men bliver i bussen… se dette blogindlæg om det at køre i bus i drømme: http://dreamalive.dk/dromme-kore-i-bus-drommetydning-bus/ – måske du kan finde noget inspiration der.

Bedste hilsner

Michael

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *