Jeg er 19 og elsker en på 14.

Jeg er 19 og elsker en på 14.

Jeg sidder i et dilemma, som jeg har behov for at dele med andre, jeg opdagede bloggen her ved et tilfælde og tænkte, at du/I måske kunne give mig nogle råd.
Jeg er 19, og der er en pige på 14, som jeg rigtig godt kan lide, og jeg er rimelig sikker på at følelserne er gengældt, problematikken her er bare, at jeg på den ene side syntes hun er for ung til mig, men samtidig kan man jo sige “pyt med det”.
Det er nok bedst at smide kærlighedstanken væk, men det kan jeg bare ikke sådan uden videre, fordi jeg elsker jo hendes personlighed og identitet.
Vi har en del tilfælles og har rigtig meget at snakke om og belære hinanden i, men normerne stiller sig i vejen her “aldersforskellen”.
Et kærlighedsforhold er jo langtfra sex alene, så jeg mener sagtens jeg kunne have et forhold med hende, hvor vi ikke havde samleje de første 1-2år.
Det er jo vigtigt at hun er klar og at have samleje med en under 15 er jo kriminelt, uanset om modparten gerne vil.
Endvidere bor hun kun 20km fra mig, så transportsmæssigt kunne det næsten ikke være bedre. Hun virker for mig meget moden og ligner en på 16, men jae … Det ændrer jo ikke på realiteten.
Så for at afslutte mit indlæg, det at være forelsket i en under den seksuelle lavalder ville betyde at mine forældre ville gå “amok” og min omgangskreds og folkene fra mit gymnasium ville højt sandsynligt se på mig, med foragt, og dernæst kommer falske rygter og løgne der spredes hurtigere end aids i den tredje verden.
Til sidst vil jeg gerne kraftigt understrege, at jeg på ingen måde er pædofil og det her er første gang, at følelserne tilfalder en yngre dame.

Håber du/I kan svare på mine problemstillinger ^^

Kære Unge mand på 19

Tak for din mail. Det er da spændende at læse om dit dilemma. Du er 19 år og er faldet for en pige på 14 år. Aldersforskellen på 5 år er ikke optimalt, du vil nok komme til at savne et modspil fra en jævnaldrende på et tidspunkt. Senere hen vil det måske udligne sig selv.

Jeg synes, at dine overvejelser omkring at hun er mindreårig etc er meget fine, og du er rigtig hensynsfuld og sød. Der er vel ikke noget i vejen for, at du er en god ven for hende, hjælper hende med lektierne og snakker lidt med hende. Pludselig kan der ske det, at enten hun eller du får andre interesser, eller I vokser fra hinanden, og så er det jo lige til. Der kan også ske det, at I bliver endnu mere glade for hinanden i løbet af nogle år og relationen bliver stærkere, og du har hele tiden vist dig som en sand gentleman, og så har du gode kort på hånden til et egentlig forhold.

Held og lykke med det og god fornøjelse.
De bedste hilsner
Pelle Larsson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *