små løgne

Hej, jeg har et problem med at jeg lyver om småting overfor min kæreste for og undgå en konflikt, problemet er at hun slet ikke tollerere løgne, mit hoved fortæller mig bare at det er det bedste og gøre i situationen, og efter jeg har løget bliver jeg så frygteligt ked af det. Da jeg var yngre lavede jeg meget ballade og prøvede på og lyve mig ud af mange ting, for hvis jeg sagde sandheden ville jeg jo få ballade. Hun har fået nok af det nu og vil ikke længere være min, så jeg gør alt for og få hjælp, vi venter et barn og jeg vil ikke have at barnet vokser op uden en samlet familie ligesom jeg gjorde.

Kære Kasper

Du har ryggen mod muren og det er sikkert din redning. Nu må/skal du holde op med at lyve. Det paradoksale er at du får mange flere problemer ud af at lyve end hvis du ikke løj. Du nævner at du som yngre løj dig ud af mange ting fordi du lavede meget ballade. Men det gør du vel ikke mere, så vanen med at lyve har ikke den samme funktion længere. Det har måske også nogen med modenhed at gøre, at tage ansvar for sine handlinger og ikke springe over hvor gærdet er lavest. Nu skal du være fader så du har en gulerod foran dig til at kvitte den vane med at lyve om små ting forstår jeg, men små ting kan også godt blive større.

Kh Torben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *