Bus, brudekjole og healer (drøm)

Spørgsmål:

Jeg sidder i en bus, hvor min kæreste er chauffør, jeg har lige været inde og prøve en brudekjole. Da jeg sidder i bussen er jeg lidt flov, for han må ikke vide hvad jeg skal. Jeg står af et sted hvor han synes det er naturligt at jeg står af. Jeg går lidt rundt på nogle villaveje i nærheden af lidt skov. jeg kommer i tanke om at jeg skal til en healer kl. 14, jeg kan ikke helt finde rundt, kikker på mit ur som er 14.10, jeg tænker pis, finder et kort frem, prøver at finde hvor hun bor, som viser sig ikke være så langt fra der hvor jeg stod af bussen. Da jeg kan se vejen til hendes hus er kl. 14.45, jeg tænker om jeg skal ringe og sige jeg kommer forsendt, eller om hun regner med det er aflyst, og jeg stadig kommer til at betale. min drøm slutter med at jeg står foran hendes (healeren) hus, som er et lille hyggeligt hus, med siden ud til et sving og på den anden side er der noget skov, og ved indgangen er der blomster der står foran muren mellem vinduerne og døren, lidt romantisk.

Emma

Svar:

Hej Emma,

Tak for din henvendelse. Du har ikke opgivet din e-mailadresse, så jeg håber du ser dette svar på Psykologpostkassen.dk.

Der er jo lidt forskellige elementer i din drøm – bl.a. at du sidder i en bus, hvor din kæreste er chauffør. I den klassiske tolkning (med mindre din kæreste er buschauffør i virkeligheden), ja så det kan det være et billede på, hvordan din kæreste måske er ret dominerende ift. hvordan du lever dit liv lige nu; har han ”for meget” at skulle have sagt?  Til gengæld har du jo dine egne projekter i drømmen, du skal prøve brudekjole. Skal I mon giftes i virkeligheden? Ellers er bryllupper jo typisk en slags (åndelig) forening af nogle sider – enten sider af en selv, eller en tæt reel forening med et andet menneske (altså i virkeligheden). Det virker på mig som om, at healeren er noget meget positivt for dig, men det er tilsyneladende ikke noget du tager så seriøst, da du jo kommer noget for sent. Healerens hus virker indbydende og meget sundt – et sted hvor du virkelig bør gå ind – hvad det så indbefatter i dit virkelige/vågne liv. Måske – hvis du ikke allerede går hos en healer – kan det også være et billede på, at du skal til at undersøge dine mere åndelige/spirituelle sider nærmere. Jeg håber noget af dette giver mening.

Bedste hilsner

Michael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *