Tillid til gratis "psykologer"?

Spørgsmål:

Hej
jeg har fundet en annonce i en avis på nogle der er en slags psykologhjælp ,
der vil hjælpe andre men de skriver de ikke er prof..
Men de kommer hjem til en og snakker og jeg tror det er lige det jeg har brug for..
spørgsmålet er bare er det lovlig og klogt…
vh: henrik

Svar:

Hej Henrik,

Og tak for din henvendelse til Psykologpostkassen. Ud fra det de skriver i avisannoncen tænker jeg ikke at du behøver være bekymret. Når de selv siger de ikke er professionelle, og er en ”slags” psykologhjælp, så tænker jeg at de bare forsøger at sige, at ”vi er en flok mennesker der  bare gerne vil hjælpe andre mennesker” – ligesom os her på psykologpostkassen. Det er lovligt nok, da det ikke er forbudt at hjælpe andre.

Med venlig hilsen

Michael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *