Alt hvad jeg gør og har gjort i mit liv er bare en fiasko.

Jeg er en dreng på 21, der frem til nu har været igennem en masse lort og nu selvom jeg kæmper og kæmper og har gjort det snart et år, føler jeg det bliver ved med at køre op af bakke. Jeg har haft et stort problem med stoffer både i alder af 15, som var de mere hårde stoffer, hvor jeg lavede mange dumme ting som jeg angre i dag. Jeg har haft et forhold på 4 år som dengang “redede” mig ud af de ting, men som pludselig gik over og blev et meget hårdt følelsesmæssigt forhold, fordi vi pludselig ikke kunne sammen mere men blev ved med at prøve og prøve. Pludselig begyndte jeg at ryge meget hash og skjulte det for min familie og dengang kæreste og nogle fra min omkreds. Det resulteret i efter 2 års misbrug at mine forældre satte en “vejleder” på mig som jeg så fortalte det hele og som så gik bag min ryg og fortalte mine forældre om hvad problemet var uden at aftale det med mig først, og det har gjort at jeg har meget svært ved at tale om mine problemer med folk igen, og nu sidder jeg næsten et år efter de ting hvor min familie tror det hele går så godt igen hvor jeg kan mærke at det næsten aldrig har været værre end nu og nu ved jeg ikke hvem jeg skal gå til som du nok kan regne ud eftersom eg skriver her.
De ting jeg går med, plager mig dag og nat. Jeg sover næsten ikke om natten og kan slet ikke se meningen med livet, så kan slet ikke overskue noget som helst i hverdagen. Har en skole som jeg simpelthen ikke kan passe, fordi de her ting fylder for meget i mit liv og jeg ved simpelthen ikke hvad jeg kan gøre for at ændre det! Jeg stoppede med at ryge hash for 10 måneder siden, og begyndte at løbetræne, så min frustration over jeg stadigvæk ikke kan bruge mit hoved er meget stor, så stor at jeg faktisk er begyndt at ryge lidt igen fordi jeg ikke føler det var det der hæmmede mig, men det bare er mig selv der sådån. Så jeg er begyndt at ryge lidt igen for at skjule overfor mig selv hvad jeg egentlig er blevet til. Alt hvad jeg gør/har gjort i mit liv er bare en fiasko, og det får mig nu til at tænke om det overhovedet er værd at kæmpe for. Ved egentlig ikke hvad jeg regner med at få ud af at skrive, men nu fik jeg gjort det alligevel.
Hilsen Christian


Kære Christian
Jeg er formand for en forening der hedder Cenacolos Venner hvis formål det er at hjælpe mænd og kvinder som dig. Du kan læse nærmere om foreningen på www.Cenacolos-venner.dk. Hvis du er interesseret kan du blot sende et mail til kontaktpersonen Ulla Odgaard Nielsen. uon@privat.dk så vil du kunne få lejlighed til at drøfte din problematik nærmere.

Venlig hilsen Hans Ole Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *